Personvern

Moore Credit er drevet med et kommersielt formål. Informasjonen på Moore Credit skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.

Personopplysninger

Personopplysninger er all slags informasjon, som i et eller annet omfang kan knyttes til deg. Når du benytter Moore Credit, samler vi inn og behandler denne informasjonen, som eksempelvis skjer ved alminnelig bruk av websiden og hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Moore Credit behandler følgende personopplysninger om deg:

  • IP-adresse

Formålet med personopplysninger

Opplysningene brukes til å identifisere deg som bruker og vise deg de annonsene, som med størst sannsynlighet vil være relevante for deg.
Opplysningene brukes dessuten til å optimere vår service og innhold.

Beskyttelse av ditt privatliv

Hos Moore Credit har vi naturligvis truffet tekniske og organisatoriske tiltak som skal forhindre at dine opplysninger hendelig eller ulovlig blir slettet, offentliggjort, tapt, forringet eller kommer i hendene på uvedkommende, misbrukes eller øvrig behandles i strid med lovgivningen.

Periode for oppbevaring

Opplysningene oppbevares i det tidsrom som er tillat i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem når de ikke lengre er nødvendige. Perioden avhenger av karakteren av opplysningen og bakgrunnen for oppbevaring. Det er derfor ikke mulig å angi en generell tidsramme for når informasjon slettes.

Videresendelse av opplysninger

Data om din bruk av websiden, hvilke annonser du mottar og evt. klikker på, geografisk plassering, kjønn og alderssegment m.m. videresendes til tredjeparter i det omfang disse opplysninger er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter det er snakk om, i avsnittet om ”Cookies” ovenfor. Opplysningene brukes til målretting av annonsering.

Vi benytter utover dette en rekke tredjeparter til oppbevaring og behandling av data. Disse behandler utelukkende opplysninger på våre vegne og må ikke anvende av dem til egne formål.
Videresendelse av personopplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun skje, hvis du gir samtykke til det. Vi bruker kun databehandlere i EU eller i land som kan gi dine opplysninger en tilstrekkelig beskyttelse.

Dine rettigheter

  • Du har rett til at få opplyst hvilke personopplysninger Moore Credit behandler om deg.
  • Du kan til enhver tid rette en innsigelse mot at opplysninger brukes.
  • Du kan tilbakekalle ditt samtykke til, at det blir behandlet opplysninger om deg.
  • Såfremt de opplysningene som behandles om deg er ukorrekte har du rett til at de blir rettet eller slettet.


Hvis du vil klage over Moore Credits behandling av dine personopplysninger, har du også mulighet for å kontakte Datatilsynet.
Datatilsynet
Postboks 458
Sentrum
0105 OSLO
Telefon 22 39 69 00
E-post: postkasse@datatilsynet.no
www.datatilsynet.no

Kontaktopplysninger

Moore Credit kan kontaktes via følgende opplysninger:

Moore Credit LTD Reg.: 07726813 20-22 Wenlock Road Wenlock Road London N1 7GU United Kingdom

Cookie-politikk

Moore Credit brukes cookies, som gjør det mulig å samle inn relevante opplysninger om sidens brukere til forbedring av siden og dets innhold. Dette gjelder på samme måte i forhold til tredjepartscookies. 

Hva er cookies og hvorfor brukes de?

Cookies er en tekstfil, som gjemmes på din computer, smartphone eller lignende og har til formål å gjenkjenne den, huske dine innstillinger, utføre statistikk og målrette annonser spesifikt til deg. 

Cookies kan ikke inneholde en skadelig kode som f.eks. virus, det brukes utelukkende som et verktøy for å gjøre siden optimal. 

Ved innsamling av opplysninger om antallet av brukere samt trafikken på siden, åpner den muligheter for å få hjemmesiden til å fungere, lette bruken av den og ikke minst målrette markedsføring til sidens brukere. 

Tredjepartscookies, som brukes av Moore Credit

  • Google Analytics
  • Facebook

Slik sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker, at det samles inn slike opplysninger har du til en hver tid mulighet for å slette dine cookies og la være å bruke websiden. Du skal bare være oppmerksom på, at hvis du sletter eller blokkerer cookies vil annonser kunne bli mindre relevante for deg, opptre oftere, og din ferd på internett vil bli unødig besværlig. Du kan dessuten risikere at websiden ikke fungerer optimalt samt at det er innhold, du ikke kan få adgang til. 

Copyright © 2022 moorecredit.com - All Rights Reserved

Moore Credit LTD Reg.: 07726813 20-22 Wenlock Road Wenlock Road London N1 7GU United Kingdom