Klikklån
10 000 - 7 000 kr. Maks kreditt
24 - 60 måneder Løpetid
Fyll ut hele søknaden på nettet
Lån uten å stille sikkerhet
Ingen skjulte kostnader
Søk nå Les mer
annonse

Eff. rente 25,41%, 45 000,-, o/5 år, kostnad 30 892,-, totalt 75 892,-. Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes. Max. eff. rente: 39,90%.

Tag til Tour de France

Sommeren er over os og for mange betyder det: Tour De France! Verdens hårdeste cykelløb og den største årligt tilbagevendende sportsbegivenhed i verden. For rigtig mange mennesker er det efterhånden blevet en tradition at sidde klistret til skærmen i store dele af sommerferien, særligt i dårligt vejr, men bestemt også selvom vejret er godt. Tour De France er en fantastisk begivenhed, og det er noget som får os allesammen til at elske Frankrig og elske sporten. For en stund kan man glemme hverdagen, man kan glemme jobbet og så ellers bare nyde kampen i bjerge, landeveje og på brosten. Kampen om den gule trøje, den prikkede bjergtrøje og ikke mindst den grønne pointtrøje. Det er altid med største fornøjelse, at vi troligt følger løbet fra TV skærmen, somme tider endda mens vi er på ferie i udlandet. Der skal jo være tid til tour de france. Men hvorfor ikke kombinere de to ting? Ferie og Tour De France. Det er en kæmpe oplevelse at følge løbet i virkeligheden og man kan gøre det præcist i det omfang man ønsker. Det kan være alt fra enkelte etaper til hele løbet. Lige meget hvad så bliver man en del af en kæmpe folkefest. En stemning der er svær at beskrive med ord, og ligeledes svær at sammenligne med noget andet. Det er en oplevelse for livet, og det er det hvad enten man er Tour De France fan eller ej. Det er en ferie for livet, hvor man kombinere ren afslapning med en helt unik oplevelse. Men får lov til at opleve Frankrig fra sin allerbedste og allersmukkeste side, og så endda i den bedste årstid på året. Det er ufattelig smukt, både de franske landeveje og markerne, men i særdeleshed de smukke landskaber i Alperne.

Lån penge til Touren

Det er nok allerede for sent at tage afsted i år, men det kan med fordel være noget man kan planlægge til næste år. Det bliver med garanti en fantastisk oplevelse. Vælger man at holde 3 ugers ferie i Frankring sammen med Tour De France, så bliver det desværre nok også en lidt dyr oplevelse. Heldigvis er der råd for den slags - også selvom man ikke gider at spare op. Man kan låne pengene på internettet. Forbrugslån kan lette adgangen til mange gode oplevelser - og i særdeleshed denne fantastiske en af slagsen. Det er nemt og hurtigt og kan både gøres i god tid, men også spontant. Renten er lav og lånet er ganske sikkert. Men kan låne hele beløbet til rejsen eller blot en del af det - mulighederne er efterhånden uendelige. Forbrugslån på internettet har gennemgået en fantastisk udvikling, og det betyder at de er fuldt ud konkurrencedygtige med bankerne. Derfor skal man ikke være nervøs for disse lån. Det er en ganske fornuftig måde at finansiere store oplevelser på.

Relaterte artikler

Copyright © 2023 moorecredit.com - All Rights Reserved

Moore Credit LTD Reg.: 07726813 20-22 Wenlock Road Wenlock Road London N1 7GU United Kingdom